AJAX Register 3.9.1 does not seem to work with kunena.

1 year 6 months ago - 1 year 6 months ago #8039 by bondrj
Hello,
I do not know if I'm in the right area, I'll apologize if I'm in the wrong area. Because I'm new to the community.
I recently upgraded my AJAX Register to version 3.9.1
Before updating my forum in Joomla with Kunena component it worked normally.
Clicking on registration would open an "article with the rules" and just below the fields to fill the register and thus finish registration.
Now that I've updated Ajax Register, I've lost the record I used. I now seem to have activated the standard Joomla log and I can not route the Ajax-only registration link as it was before. Could anyone tell me how I can correctly redirect the default record to the registry using AJAX Register 3.9.1 ?? Thank you!








You have managed to solve the problem I reported in the photo above, now I am trying to solve the problem of putting a white background just below it in the part where the registration form is.
clanc2k.com.br/forum/index.php/component...istration&Itemid=114
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 6 months ago #8041 by Saka
Hello,

Please check this FAQ: www.sakic.net/support/faq/ajax-register/#q2

Emir Sakic
www.sakic.net

Please Log in or Create an account to join the conversation.

About us

We provide high quality Joomla components created by a co-founder and original core developer of Joomla. For over a decade, our products have been used by more than 20.000 webmasters around the world.

We also recommend

Twitter

sakicnet: Register into multiple groups with AJAX Register 3.8 https://t.co/oAt6IJJxQA 722 days ago from Twitter Web Client

Stay in touch