Author Topic: Moving the site?  (Read 1006 times)

uglyeoin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Moving the site?
« on: 04 December 2011, 15:12 »
Hi there,

You recently helped me to install SEF Advance with K2.  I did this on my testbed site not my live site. 

When I have moved it to my live site I have now got page not found errors.

Also when I check the options "SEF Advance" is disabled in both versions which is somewhat confusing.

Do you have any suggestions as to what has gone wrong?  The testbed site still seems to work fine

When I try to export I get this message too
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/****/public_html/bed/administrator/components/com_sefadvance/views/backup/tmpl/export.php on line 5
« Last Edit: 04 December 2011, 15:22 by uglyeoin »

uglyeoin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: Moving the site?
« Reply #1 on: 04 December 2011, 15:26 »
Sorry it was .htaccess.  I'm not sure why that didn't copy the same as the rest but it was empty for some reason!

The export thing is still a problem, and I still don't understand why the component works when it says it's disabled.  It appears to be controlled by the main joomla configuration, therefore, removing any necessity for the option at all.

Saka

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,774
    • Sakic.Net
Re: Moving the site?
« Reply #2 on: 04 December 2011, 16:36 »
I can't possibly reply on anything without access to the site so I can see for myself.

uglyeoin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: Moving the site?
« Reply #3 on: 15 December 2011, 21:34 »
Sure thing, I shall email you site access.